Author Topic: service wont start  (Read 68 times)

nmbrg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
service wont start
« on: July 06, 2018, 11:22:24 PM »
i've ran the "InstallWindowsService_amd64".
And config "the JTS3ServerMod_server" has the correct IP.

But the service is "stopped" in the service manager. And when im trying to start it, it just goes from "stopped", to "starting" to "running" and then back to "stopped" again.

The log file says this:

Quote
2018-07-06 23:19:33   JTS3ServerMod   CRITICAL   Unable to connect to Teamspeak 3 server at 192.168.1.23!
2018-07-06 23:19:33   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Server does not respond as TS3 server!

I might add that i recently moved and changed to a new network (i.e new IP). But as i said i edited the config with the right IP.
I also tried to remove the service and then install it again. But no luck with that..

Anyone with ideas?

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1866
    • View Profile
Re: service wont start
« Reply #1 on: July 07, 2018, 06:58:26 AM »
Maybe wrong query port? Which query port did you set?

nmbrg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: service wont start
« Reply #2 on: July 07, 2018, 10:31:13 AM »
No ports have been changed. It was and still are port 10011.

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1866
    • View Profile
Re: service wont start
« Reply #3 on: July 07, 2018, 10:43:37 AM »
Is the JTS3ServerMod on the same machine, as the TS3 server? If yes, did you tried to use 127.0.0.1?

nmbrg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: service wont start
« Reply #4 on: July 07, 2018, 11:12:02 AM »
No its on a different server (LAN). And it worked perfectly before the move to the new apartment.

EDIT:
I saw that i had made the portforward wrong. instead of 10011 ive added 1001. :)

So now it seems to find the server at least. But now im getting a new error.

Quote
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Successful connected to 192.168.1.23!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Login as "xxxxxx" successful!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Successful selected virtual server on port 9987!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive channel chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   de.stefan1200.jts3serverquery.TS3ServerQueryException: ServerQuery Error 3331: flood ban
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive private chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive server chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Not connected to TS3 server!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Error while getting channel list!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Not connected to TS3 server!

How to solve that? Never had problems with "flood bans" earlier.

EDIT 2:
i just remembered that i forgot to add the new IP in the whitelist. I did that now and waiting a couple of minutes for it to populate. Then i try again and see if it works. But it should.. :)

EDIT 3: seems like im back at the first error message
Quote
2018-07-07 11:23:53   JTS3ServerMod   CRITICAL   Unable to connect to Teamspeak 3 server at 192.168.1.23!
2018-07-07 11:23:53   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Server does not respond as TS3 server!

EDIT 4 (and hopefully last edit):
i was just to eager to wait. After waiting a couple of more minutes it seems to work.
« Last Edit: July 07, 2018, 11:28:42 AM by nmbrg »

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1866
    • View Profile
Re: service wont start
« Reply #5 on: July 07, 2018, 11:33:24 AM »
Yeah, because the default settings of the TS3 server will ban the query client for 10 minutes. So after a ban: Wait 10 minutes or restart the TS3 server. ;)