Author Topic: Error innactive channel  (Read 822 times)

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Error innactive channel
« on: May 03, 2019, 04:08:48 AM »
Hello, I'm having problems with bot. I put so that it does not notify the inactivity of the spacer. But it does the same

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #1 on: May 03, 2019, 07:58:08 AM »
how is the name of the channel?

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #2 on: May 04, 2019, 12:06:22 AM »
[*cspacer0]ᵒ
« Last Edit: May 04, 2019, 12:17:41 AM by swift-rx »

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #3 on: May 04, 2019, 08:17:57 AM »
[*cspacer0]ᵒ

What is the use of *?
Is it different to: [cspacer0]ᵒ
?

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #4 on: May 04, 2019, 09:17:22 PM »
multiply the character to occupy the entire line

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #5 on: May 04, 2019, 09:50:18 PM »
multiply the character to occupy the entire line

Oh, okay.
I will add detection of this spacer channels in the next version.

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #6 on: May 05, 2019, 07:10:04 PM »
thanks

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #7 on: May 09, 2019, 04:47:50 AM »

1.-a question as I do to see more than 15
2.-from the panel can you see all the contents?

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #8 on: May 09, 2019, 07:54:23 AM »
1.-a question as I do to see more than 15
2.-from the panel can you see all the contents?

1. Please check the included manual (documents/ChatCommandHelp.html) to know what you can do with that command. Online File: https://www.stefan1200.de/documentation/jts3servermod_mysql/ChatCommandHelp.html
2. No, the usage of the panel is only to configure and control the JTS3ServerMod.

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #9 on: May 10, 2019, 12:49:20 AM »
sorry but I already read the document, does not say anything about how to see more than 15 lines

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #10 on: May 10, 2019, 09:40:43 AM »
sorry but I already read the document, does not say anything about how to see more than 15 lines

Well, that is the maximum length of a chat message in a TS3 client. But the documentation shows, how you can see other channels.

swift-rx

  • JTS3ServerMod Internal
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #11 on: May 12, 2019, 04:39:55 AM »
where are those data stored?
Is it possible to see them in pages? and not by specific channel?

Stefan1200

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2087
    • View Profile
Re: Error innactive channel
« Reply #12 on: May 12, 2019, 09:01:49 AM »
I get the information from the TS3 server with the channellist command.