Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Allgemeine Diskussionen / Re: Slot Checker
« Last post by Stefan1200 on July 15, 2018, 12:17:48 PM »
Ob eine dynamische Portanpassung erlaubt ist, sollte besser bei Teamspeak Systems erfragt werden. Ich kann und darf da keine gültige Antwort geben.
2
Allgemeine Diskussionen / Slot Checker
« Last post by KakashiKuna on July 14, 2018, 06:38:17 PM »
Hi,

beim Slot Checker steht ja folgendes

"Prüfe ob die TS3 Server Lizenz das häufige Ändern des Max Client Wertes erlaubt. Wenn nicht, dann trägt man selbst das Risiko die TS3 Server Lizenz zu verlieren."

Gilt das auch für eine ATHP Lizenz?

Grüße
3
Neue Beta Version 6.5.0 beta 1 (11.07.2018)

Lese den ersten Beitrag für die Änderungen (Entwicklungsgeschichte).
4
New Beta Version 6.5.0 beta 1 (11.07.2018)

Check first post for the changes (Changelog).
5
Allgemeine Diskussionen / Re: Bot kann nur auf 127.0.0.1 connecten
« Last post by D33Z3R on July 09, 2018, 11:06:33 PM »
Danke war die Whitelist :)
6
Allgemeine Diskussionen / Re: Bot kann nur auf 127.0.0.1 connecten
« Last post by Stefan1200 on July 09, 2018, 07:48:01 PM »
Mein erster Tipp: Der Query IP Whitelist Eintrag beim TS3 Server fehlt. Wenn es das nicht ist, dann der falsche Query Port. Wenn es das auch nicht ist, dann Firewall.
7
Allgemeine Diskussionen / Bot kann nur auf 127.0.0.1 connecten
« Last post by D33Z3R on July 09, 2018, 06:29:50 PM »
Servus,
ich hab ein kleines Problem undzwar kann der Bot nur auf meine Server, die lokal sind verbinden aber auf keine anderen Server. Im Anhang die Fehlermeldung.
Mfg
D33Z3R
8
General Discussions / Re: service wont start
« Last post by Stefan1200 on July 07, 2018, 11:33:24 AM »
Yeah, because the default settings of the TS3 server will ban the query client for 10 minutes. So after a ban: Wait 10 minutes or restart the TS3 server. ;)
9
General Discussions / Re: service wont start
« Last post by nmbrg on July 07, 2018, 11:12:02 AM »
No its on a different server (LAN). And it worked perfectly before the move to the new apartment.

EDIT:
I saw that i had made the portforward wrong. instead of 10011 ive added 1001. :)

So now it seems to find the server at least. But now im getting a new error.

Quote
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Successful connected to 192.168.1.23!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Login as "xxxxxx" successful!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   INFO   Successful selected virtual server on port 9987!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive channel chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   de.stefan1200.jts3serverquery.TS3ServerQueryException: ServerQuery Error 3331: flood ban
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive private chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Unable to receive server chat messages!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Not connected to TS3 server!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   ERROR   Error while getting channel list!
2018-07-07 11:16:13   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Not connected to TS3 server!

How to solve that? Never had problems with "flood bans" earlier.

EDIT 2:
i just remembered that i forgot to add the new IP in the whitelist. I did that now and waiting a couple of minutes for it to populate. Then i try again and see if it works. But it should.. :)

EDIT 3: seems like im back at the first error message
Quote
2018-07-07 11:23:53   JTS3ServerMod   CRITICAL   Unable to connect to Teamspeak 3 server at 192.168.1.23!
2018-07-07 11:23:53   JTS3ServerMod   EXCEPTION   java.lang.IllegalStateException: Server does not respond as TS3 server!

EDIT 4 (and hopefully last edit):
i was just to eager to wait. After waiting a couple of more minutes it seems to work.
10
General Discussions / Re: service wont start
« Last post by Stefan1200 on July 07, 2018, 10:43:37 AM »
Is the JTS3ServerMod on the same machine, as the TS3 server? If yes, did you tried to use 127.0.0.1?
Pages: [1] 2 3 ... 10